" />

Fii Moș Crăciun pentru copiii cu autism!

Anul acesta, sărbatorile vor fi diferite pentru beneficiarii asociației "Lasă-mă să-ți aud glasul". Acești copii, ce până nu demult duceau o viață normală, mergând la școli și gradinițe, trec printr-o perioadă in care se află din nou rupți de societate. Pentru familiile modeste, dificultățile financiare au fost agravate în contextul pandemiei actuale.

Cu toate acestea, o rază de speranță a rămas în continuare in inima copiilor: orele de la centru, la care aceștia participă încă, fizic. Toți copiii intră cu zâmbetul pe buze pe ușa căsuței albastre din Albeștii de Argeș.

Terapia indispensabilă copiilor este în continuare oferită în cadrul asociației, cu toate măsurile de siguranță necesare. Insă nu este un lucru ușor pentru fondatorii asociației: aceștia sunt afectați în aceeasi măsură de situația economică actuală, din cauza lipsei sponsorizărilor și a ajutoarelor financiare.

Obținerea de fonduri va permite asociației să își păstreze licența de funcționare, prin plătirea salariilor și a cheltuielilor de întreținere, prin achiziționarea de resurse și materiale noi necesare terapiei, și echipamente medicale și de igienă.

Cât timp centrul va funcționa, va continua să ofere terapia atât de benefică copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 2 și 22 de ani, cât și să primească noi beneficiari.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

1

Suma:

150 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: Fii Moș Crăciun pentru copiii cu autism!

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

150 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii
31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Fii Moș Crăciun pentru copiii cu autism!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Vreau cadouri care fac diferența!

În ultimii ani am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit

1,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
15% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete