Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”

Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit.

Status: Fundraising

Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

[ Show more ]

4,831 RON

Sumă:

3

Galantomi:

26

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul este dedicat susținerii activității asociației în contextul pandemiei și a situației economice actuale. Asociația "Lasă-mă să-ți aud glasul" este localizată într-o regiune slab deservită in ceea ce privește terapia pentru copiii cu autism, implementând un program unic în județul Arges și împrejurimi.

Copiii ce beneficiază de terapie în cadrul centrului provin, în mare parte, din familii modeste din mediul rural. Pentru aceștia, accesul la resurse și tratament gratuit reprezintă singurul mod prin care pot deveni persoane ce vor funcționa normal și independent în societate.

Obținerea de fonduri va permite asociației să își păstreze licența de funcționare, prin plătirea salariilor și a cheltuielilor de întreținere, cât și prin achiziționarea de resurse si materiale noi. Cât timp centrul va funcționa, va continua să ofere terapia atât de benefică celor 40 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 2 și 22 de ani, cât și să primească noi beneficiari.