Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit.

Proiectul este dedicat susținerii activității asociației în contextul pandemiei și a situației economice actuale. Asociația "Lasă-mă să-ți aud glasul" este localizată într-o regiune slab deservită in ceea ce privește terapia pentru copiii cu autism, implementând un program unic în județul Arges și împrejurimi.

Copiii ce beneficiază de terapie în cadrul centrului provin, în mare parte, din familii modeste din mediul rural. Pentru aceștia, accesul la resurse și tratament gratuit reprezintă singurul mod prin care pot deveni persoane ce vor funcționa normal și independent în societate.

Obținerea de fonduri va permite asociației să își păstreze licența de funcționare, prin plătirea salariilor și a cheltuielilor de întreținere, cât și prin achiziționarea de resurse si materiale noi. Cât timp centrul va funcționa, va continua să ofere terapia atât de benefică celor 40 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 2 și 22 de ani, cât și să primească noi beneficiari.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

3,500 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

In beneficiul: Să îi facem oameni mari. Oameni cu glas de auzit.

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

3,500 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii

Pagini fundraising

Pedalez cu drag pentru copiii cu autism!

Prin terapie de la 2-3 ani și exercițiu constant, copii ce suferă de autism pot deveni adulți înalți funcționali, independenți. Atât că ter

4,000 RON Target
3,500 RON Suma
17 Donatii
87.5% Complete