Luna aceasta, alerg pentru copiii cu autism!

 

Mihai Ilie Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”

27.2% Complete
680 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Asociaţia "Lasă-mă să-ţi aud glasul" luptă pentru o cauză draga mie, oferind terapie pentru copiii cu autism, ce provin din familii modeste, sau medii defavorizate.

Prin acest fundraiser, îmi doresc să promovez şi să susţin activitatea centrului, prin a mă anagaja în provocarea lansată de David Goggins www.gogginschallenge.com.

Voi alerga 48 de mile în următoarele 30 de zile. Puteţi şi voi să fiţi alături de noi printr-o contribuţie oricât de modestă, sau prin a alerga alături de mine în scopul strângerii de fonduri.

 

Edit 1 martie: Weekendul acesta mi s-a alaturat George Ilie la o alergare prin Brasov. Am fost pe traseul Calea Serpentinelor pe muntele Tampa. Desi ma pregatisem alergand zilnic peste 3 km, pot spune ca aceasta a fost una dintre cele mai provocatoare alergari de pana acum avand o elevatie de 310 de m si o lungime de 2.5 km. Am alergat 15 km si au mai ramas de alergat 75 km.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul” din comuna Albeşti, judeţul Argeş, a implementat cu succes un proiect unic în România de incluziune a copiilor cu tulburări din spectrul autist (TSA) în şcolile de masă.

 

Pentru copiii cu autism, șansa la o viață normală depinde enorm de o intervenție timpurie, realizată prin terapie specializată. Incluziunea educaţională şi socială în creşe, grădiniţe şi şcoli/licee de masă, cât şi integrarea pe piaţa muncii reprezintă misiunea asociaţiei "Lasă-mă să-ţi aud glasul".

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

6 Donații

Anonymous

30 RON
mult succes !
04 Mar 2021

Anonymous

50 RON
26 Feb 2021

Anonymous

150 RON
26 Feb 2021

Anonymous

150 RON
24 Feb 2021

Anonymous

150 RON
Felicitări pentru inițiativă!
24 Feb 2021

Anonymous

150 RON
Felicitari pentru initiativa, Mihai! Mult succes!
24 Feb 2021
Mihai Ilie : Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Luna aceasta, alerg pentru copiii cu autism!